Cine suntem noi ?

Suntem oameni normali, cu două mâini, două picioare, doi ochi, două urechi, o gură, un cap, un creier.
Avem, ca toată lumea, același timp, nici mai mult, nici mai puțin decât cele 24 de ore pe zi, iar ora este tot de 60 de minute și pentru noi ca pentru toți ceilalți din jurul nostru.

În cele 24 de ore trebuie să dormim, să mâncăm, să muncim, să petrecem timp cu familia, să ne relaxăm. Și încă ceva: într-un an am socotit că avem la dispoziție un pic mai mult de 220 zile din cele 365.
Însă atunci când muncim vrem să o facem frumos, să ne placă, să ne simțim confortabili si mulțumiți de rezultate.

Atunci când un membru se alătură grupului CFT, suntem atenți la câteva lucruri:

1) Să fie om, iar ceea ce comite să și livreze;
2) Să stăpânescă și să cunoască o zonă de business;
3) Să știe tehnologie, aplicații, soluții de tip ERP.

Pentru noi este foarte important să ne respectam cuvântul și clienții. Ținem foarte mult la acest lucru astfel încât doar punctul 1 este obligatoriu, deoarece suntem convinși că atât business-ul cât si tehnologiile se pot dobândi pe parcurs.

Când vine vorba de strategia grupului, atunci ea este foarte simplă: căutăm oameni cu potențial, care sunt dispuși să construiască, astfel va apărea și performanța care i se datorează exclusiv noului membru. Cu fiecare membru care își va aduce contribuția, grupul va deveni mai puternic, cu o forță de livrare concentrată, experimentată și calitativ superioară.

CFT Solid oferă consultanță în proiectarea și implementarea sistemelor informatice de management, utilizând soluțiile Oracle, Odoo și nu numai.

La CFT Solid dorim să utilizăm puterea tehnologiei informației pentru a depăși așteptările utilizatorului. Credem că împreună cu echipa clientului putem contribui decisiv la succesul proiectelor noastre.

Pentru a aduce valoare unui proiect, formăm o singură echipă cu partenerii și clienții pentru:

  • Definirea în mod clar a domeniului de aplicare și a obiectivelor;
  • Identificarea, analizarea și definirea problemelor concrete;
  • Generarea soluției optime pentru problemele identificate și punerea lor în practică;
  • Furnizarea unei soluții de colectare a datelor, procesarea acestora pentru a crea informațiile necesare în procesul decizional al unei companii;
  • Analiza multidimensională a informațiilor OLAP;
  • Asigurarea instruirii utilizatorilor și a transferului de cunoștințe pe întreaga durată a proiectului.

Competențe în numere

Numere Descriere
150 ani cumulați în proiecte și experiență de implementări
50 ani în proiecte de fluxuri financiar-contabile
20 ani în proiecte de logistică
20 ani de dezvoltări tehnice: rapoarte – interfețe – customizări
18 industrii pe care le-am studiat în proiecte (Auto, Aviatică, Telecom, Petrol, Bănci, Consultanță, Retail, Financiar, Energetică, Educație, IT, Jocuri Video, Sport, Servicii, Logistică, Minieră, Producție, Public)
15 ani în administrarea de baze de date
12 țări în care am implementat soluții și am desfășurat proiecte (Austria, Germania, Franța, Italia, Spania, Polonia, UAE, UK, Danemarca, Olanda, România, Cehia)

 

Fie că sunteți la inceputul proiectului și aveți nevoie de o echipă experimentată de profesioniști, ori pe parcursul proiectului simțiți nevoia de ajutor, puteți apela la noi, iar consultanții noștri se pot alătura oricând proiectului.

Avem o echipă de project manageri, consultanți funcționali și tehnici seniori, administratori de baze de date și sisteme de operare cu o experiența solidă, dar și colegi cu o bogată experiență în business, contabili experți certificați, ce cunosc atât standardele din România, cât și pe cele internaționale.

Consultanții CFT au obținut certificări profesionale ce atestă senioritatea în ceea ce privește soluțiile și produsele ce le implementează de la producătorii de soft cei mai importanți.

De asemenea, deținem cerficări în ceea ce privește cunoștințele de business (ACCA, CECCAR) și suntem membri activi în comunități, ceea ce ne face să fim ancorați în permanență la realitatea economică și la schimbările ce se fac atât de des în legislație.