Peste 1300 de monede virtuale pe piața mondială !!  Vă vine să credeți ? Și acest fenomen nu se va opri la acest număr. Apar săptămânal, iar unele chiar merită puțină atenție.

 

Blockchain, Etherum, Cryptocurrency, tranzacționări și burse de monede, toate par a fi parte a noii tehnologii.

Detalii găsiți și pe www.coinmarketcap.com

Suntem și noi elevi în clasele primare privind noua tehnologie și suntem dornici să mai primim alături de noi și alți colegi. Dacă te interesează subiectul și zona de cercetare, aruncă o privire pe cerințele de mai jos si dă-ne de veste dacă ți-am stârnit interesul:

Din categoria „Must Have”

  1. Trebuie să ai o atitudine pro-activă, de auto-învățare pentru a dezvolta cunoștințe de lucru ale tehnologiilor de blockchain care progresează rapid.
  2. Ar trebui să ai excelente abilități de comunicare și de prezentare.
  3. Unul dintre principiile tale să fie faptul că poți dobândi mult mai mult lucrând într-o echipă, ceea ce duce la ideea că întregul este mai mare decât suma părților sale.
  4. Trebuie să ai abilitatea de a efectua mai multe sarcini și de a contribui la mai multe proiecte deodată, de a fi eficient în monitorizare, documentare intensă și acoperire adecvată a testelor.
  5. Fiind un proiect de blockchain, cunoștințele despre fundamente matematice, algoritmi, criptografie, criptare, structuri de date, securitatea datelor, baze de date și aplicații mobile, de website pe scară largă sunt importante pentru noi.
  6. Blockchain este flexibil, astfel încât contează experiența uneia sau mai multor limbaje de programare : C/C ++, Java, JavaScript, Truffle, Web3, Test networks, C#, Node.JS, Python, Perl, Go sau Haskell.
  7. Pe măsură ce vei deveni membrul al întregului proiect, trebuie să înțelegi cum se potrivesc toate piesele (front-end, database, network layer, etc.) și cum influențează acestea performanța aplicației.

 

Categoria „Nice To Have”

  1. Este importantă experiența în cel puțin una dintre următoarele: Blockchain, Distributed Ledger, Cryptocurrencies, Smart Contracts, Digital Registries or Decentralized Autonomous Organizations, peer-to-peer technologies, distributed computing or cloud computing.
  2. Masteratul în matematică sau informatică este un plus.
  3. Ar fi util, de asemenea, să ai experiență cu bazele de date SQL, să fii familiar cu instrumentele de tip Object-Relational Mapping, Github și alte platforme de programare open source.

 

Așteptăm un CV al tău, împreună cu o scrisoare de intenție la adresa cătălin.ceauș[email protected]