Clientul este un puternic jucător în industria Auto, care folosește soluții Oracle începând cu anul 2007 când a avut loc prima implementare. De atunci și până anul acesta au avut loc diferite proiecte de rollout, optimizări și upgrade.
A venit momentul să facem Upgrade-ul aplicației de la 11.5.10 la R12, o versiune performantă cu tehnologie nouă și funcționalități ce vor aduce schimbări și valoare în modul de lucru.

Dimensiuni Valori
Data Start 01-Apr-17
Data Finalizare 15-Aug-17
Project Manager George Ioniță
Resurse CFT 9
Tip Resurse Project Manager, Consultant Funcțional, Consultant Tehnic, DBA
Anvergură 300 zile om

Detalii de proiect:

Strategia de Upgrade pentru acest proiect a fost să pornim de la instanța 11.5.10, pe care clientul o folosește, și să aplicăm patch-urile de upgrade puse la dispoziție de Oracle pentru versiunea R12. Principalul avantaj al acestei decizii este că intreg istoricul tranzacțional se va păstra și în versiunea R12.

Provocarea este aceea că va trebui să verificăm și să actualizăm peste cele 150 de obiecte custom care au fost dezvoltate de aproape 10 ani, pe instanța de productie. Aici vorbim de interfețe cu sisteme operaționale, cu bănci, rapoarte de localizare pentru contabilitatea românească și de business, personalizări, dar și elemente descriptive.

O altă provocare este optimizarea și schimbarea unor fluxuri actuale folosindu-ne de noile functionalități ale versiunii R12.