Au trecut 1126 zile 10 ore 59 minute 51 secunde de la GO LIVE Proiect Creare Site pentru Librărie On-line pe tehnologie Odoo

 

A venit momentul ca pentru orice magazin clasic să pășescă și în zona Online. Vorbim de peste 500 de titluri de carte, evenimente, lansări de carte, publicări sau tipografie. Este o afacere matură si complexă pentru acest segment de piață.

Nu ne-am propus să facem un proiect standard ce constă într-o pagină de internet în care să prezentăm, sau un magazin online, ci am recomandat clientului o soluție care cu siguranță îi aduce valoare. Soluția propusă este Odoo – magazin virtual, integrat cu modul de comenzi, facturare și gestionarea stocurilor. Este un pas înainte, iar clientul a observat valoarea proiectului din primele zile de la Go Live, când au inceput să se adune comenzile online.

 

Dimensiuni Valori
Data Start 01-Feb-17
Data Finalizare 01-Iul-17
Project Manager Ilie Cristea
Resurse CFT 2
Tip Resurse Project Manager, Consultant Funcțional
Anvergură 200 zile om

Detalii despre proiect:

Odoo este o soluție care ne-a trezit interes în ultimul timp, aplicație despre care am constatat că poate fi o opțiune pentru afacerile de nivel mic și mediu.

O provocare a fost anul trecut când am făcut primele soluții, iar proiectul acesta ne aduce siguranța că Odoo este clar o rezolvare pentru numeroasele probleme ale multor firme.

Vă invităm să petreceți câteva minute în lumea cărților și de ce nu, să cumpărați la prețuri foarte atractive.

www.librariacoresi.ro