Un lider mondial respectat pentru inovație și fiabilitate, Zebra Tehnologies oferă tehnologii care dau o voce virtuală activelor, oamenilor și tranzacțiilor unei companii. Portofoliul extins al Zebra cuprinde diverse echipamente de marcare și imprimare a stocurilor unei companii, incluzând soluții RFID și locație în timp real. Prin aceasta Zebra vine in ajutorul clientilor sai si luminează informații critice pentru a-i ajuta să isi imbunatateasca modul de urmarire si organizare al stocurilor.

                                                                                 

Dimensiuni Valori
Data Start 01-Mai-17
Data Finalizare 31-Dec-18
Responsabil Proiect Claudiu Simon
Resurse CFT 1
Tip Resurse Consultant Techno Functional Support Engineer, Onsite Solution Coordinator


Detalii de proiect:

Coordonăm o echipă de virtual suport şi dezvoltare cu consultanţi localizaţi geografic în mai multe zone (US,  Malaezia, Cehia și India), suport ce asigură buna funcționare a soluției dezvoltate pe aplicații și tehnologie Oracle. 
Alături de implicarea echipei remote, supervizăm și activitatea clientului onsite prin acordarea de suport 24/7. În scopul nostru nu intră doar suita de aplicații Oracle, ci și supervizarea interfețelor ce se conectează cu aceasta.
Un rol foarte important îl are echipa onsite care este la dispoziția business-ului atunci când este nevoie, evitând întreruperea fluxurilor zilnice şi asigurând comunicarea rapidă cu clientul.